Odgoda Makers tjedna (20. – 26.travnja 2020.g.)

Podijeli ovaj post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dragi naši inovatori, i ljubitelji inovacija, partneri i suradnici,

Stožer civilne zaštite Zadarske županije na svojoj je sjednici održanoj 12. ožujka 2020. godine donio preporuku za otkazivanje svih javnih kulturnih, sportskih i ostalih okupljanja u narednom razdoblju kako bi se preveniralo širenje bolesti COVID-19 –  koronavirusa. Ova preporuka odnosi se na zatvorene i otvorene prostore, a posebno za manifestacije koje uključuju veću cirkulaciju ljudi na jednom mjestu, uključujući i inozemne posjetitelje, što je upravo opis našeg Makers tjedna.

Ovim putem Vam javljamo kako će se sve aktivnosti Makers tjedna (20. – 26.travnja 2020.g.) morati ODGODITI do vremena kada preventivne mjere na nacionalnoj i lokalnoj razini oko širenja bolesti COVID-19 budu na razini koja dozvoljava održavanje našeg Maker tjedna.

Napominjemo još jedanput, od našeg Maker tjedna ne odustajemo, već ga odgađamo za povoljniji i za građane sigurniji trenutak.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj suradnji i iskreno vjerujemo kako ćemo iz ove situacije izvući najbolje, na način do vremena održavanja privučemo još više izlagača i općenito damo ovoj manifestaciji značaj i publicitet kakav zaslužuje .

Za sve dodatne informacije i novosti oko Makers tjedna pratite našu mrežnu stranicu (www.makersweekzadar.com), društvene mreže (https://www.facebook.com/makersweekzadar/?ref=bookmarks) ili se obratite na Info@makersweekzadar.com

Projektni tim Grada Zadra